Värnamo Sängkläder använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Sova gott

Sova gott med rätt kudde och täcke

Att sova är en nödvändighet. Att sova gott en ynnest
Att få vakna utvilad och skön i kroppen. Det är en underbar känsla. Konsten att sova gott är tyvärr inte alla förunnad. Det kan finnas mängder av orsaker till sömnbesvär. Men en sak har vi på Varnamo of Sweden lärt oss under åren; det underlättar om man har möjlighet att välja kuddar, täcken och bäddmadrass som passar ens egen personliga sovstil. Vi är alla olika. Vi sover olika. Därför har vi också ett brett utbud. Våra kuddar finns i 19 olika varianter, våra täcken i 29 och våra bäddmadrasser i 35 olika varianter och storlekar. Vi har tillverkat sängkläder sedan 1951. Under åren har vi utvecklat och förfinat vårt sortiment. Vi tillverkar kuddar, täcken, madrasskydd och bäddmadrasser fortfarande i vår fabrik i Värnamo.

Konsten att sova är en viktig angelägenhet för Varnamo of Sweden. Vill du ha hjälp med att hitta rätt i djungeln av sovprodukter så kan du läsa vidare. Här nedan följer en liten sovskola, eller guide, bland de viktigaste sovrumsprodukterna.
 
Att välja rätt kudde
Hur du sover har en stor betydelse för vilken typ av kudde du ska köpa.
Välj täcke med slutna ögon och med hjärtat
Att få vakna utvilad och skön i kroppen. Det är en underbar känsla.
Material
Fjäderlätt täcke med dunstoppning eller ett av våra fluffiga fibertäcken?
Certifikat
Certifikat på våra produkter