Värnamo Sängkläder använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om Varnamo of Sweden
 

Endast det bästa är gott nog

Värnamo Sängkläder som är grundaren av Varnamo of Sweden är ett familjeföretag med anor.

Sedan 1951 har vi tillverkat bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet. Du hittar våra produkter i möbelaffärer och inredningsbutiker och vi är kända för våra härliga kuddar, täcken, madrasskydd, sängkappor, lakan, överkast, plädar med mera. Sover du på hotell är även sannolikheten hög att du gör det på en kudde och under ett täcke från Värnamo Sängkläder.

Varnamo of Sweden står för lång erfarenhet, god kunskap och bra service. Det är med stolthet vi kan säga att det mesta i vårt sortiment tillverkas på fabriken i Värnamo och att kvalitet är vårt starkaste signum. Värnamo Sängkläder är nu den enda aktören som tillverkar täcken och kuddar i Sverige!

Vi arbetar alltid med handplockade, omsorgsfullt formgivna textilier. Våra trendspanare har ständigt ett finger i luften för att känna vart modets vindar blåser. Allt för att du ständigt ska kunna frossa i vårt härliga sortiment av nya vackra och innovativa kollektioner.

I samklang med naturen väljer vi Öko-Tex, Trygg Textil samt GOTS (Global Organic Textile Standard)
Vi vill tillverka varor som håller i årtionden och kan därför erbjuda dig som kund ett stort urval av produkter som är märkta med Öko-Tex Trygg Textil. Denna Humanekologiska miljömärkning borgar för att varorna är fria från hälsofarliga kemikalier vilket är särskilt bra för dig som är allergiker.

Vi kan inom vissa produktsegment även erbjuda ekologiskt odlad bomull enligt certifikatet GOTS (Global Organic Textile Standard). Detta certifikat garanterar att bomullen odlats helt utan bekämpningsmedel. Allt för att kunna erbjuda dig som konsument produkter av högsta kvalitet.